Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Περισσότερα

Όροι χρήσης & συναλλαγών

Το ωράριο καταστήματος είναι Καθημερινά 08:30 π.μ. – 16:30 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. - 14:30 μ.μ.
Τηλέφωνο: 210.58.11.913


Σε περίπτωση που δεν σας εξυπηρετεί η ACS Courier και τα ΕΛΤΑ courier στην αποστολή με αντικαταβολή , με την κατάθεση σας στις παρακάτω τράπεζες που συνεργαζόμαστε σας αποστέλουμε το προ'ι'όν με το πρακτορείο που θέλετε εσείς ή που συνεργαζόμαστε  για την περιοχή σας :

EUROBANK :
IBAN : 

ALPHA BANK : 
IBAN : 

ΕΘΝΙΚΗ : 
IBAN : 

ΤΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 
IBAN : 

Σε μερικές περιπτώσεις αναλογα το προϊόν  η  αποστολή θα είναι χωρίς επιβάρυνση με πρακτορείο μεταφορών η με δικό μας μεταφορικό μέσον εντός Αθήνας ή με courier ανάλογα το δέμα φυσικά  και το βάρος. Πάντα κατόπιν συνεννόησης τηλεφωνικά με εμάς. Αν πάλι δεν υπάρξει δωρεάν μεταφοράσας ενημερώνουμε για το κόστος της  μεταφοράς του δέματος .


Το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας να σας ενημερώσει για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τις παραγγελίες και τις παραδόσεις των προιόντων μας, στο σημείο που εσείς επιλέξετε.

Σε περίπτωση επιστροφής εμπορεύματος γίνεται επιστροφή χρημάτων, πάντα ύστερα απο συννενόηση με εμάς η αντικατάσταση του προιόντος εφ' όσον είναι άθικτο με κάποιο άλλο.
Η αντικατάσταση θα αφορά προιόν ίσης αξίας η μεγαλύτερης πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Η επιστροφή θα πρέπει να αποστέλλεται το αργότερο σε 3 ημέρες από την παραλαβή του.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων και έπειτα από συνεννόηση, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε με e-mail είτε με fax για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση.

Χρέωση courier με αποστολή
• Εντός Αθήνας:
Χρέωση 3,50 € μέχρι 2 κιλά βάρους για μικρο ογκο
Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 2,00 €

• Υπόλοιπη Ελλάδα και νησιά
Χρέωση 3,50 € μέχρι 2 κιλά βάρους για μικρο ογκο
Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 2,00 €

 Αξία αντικαταβολής
Χρέωση 2,50 €
Οι ανωτέρω χρεώσεις αντικαταβολής αφορούν όλους τους προορισμούς με επιπλέον τις χρεώσεις κόστους μεταφοράς και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
- Για κάθε διευκρίνηση, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας πριν την παραγγελία σας.
− Οι αποστολές και τα χρηματικά ποσά είναι αυτόματα ασφαλισμένα από την ACS COURIER Α.Ε.Ε και τα ΕΛΤΑ COURIER.
− Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες 10:00π.μ. - 17:00 μ.μ.

Η εταιρεία μας έχει ως πρωταρχικό μέλημα να τηρεί τους όρους και τις υποχρεώσεις της προς εσάς που θα μας επισκεφθείτε στο site, με σκοπό την ενημέρωση σας και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Για τα ελαττωματικά προϊόντα η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την εταιρία μας και την αντιπροσωπεία του προιοντος .

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και θέλουμε να σας παρέχουμε σιγουριά και ασφάλεια για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε όσον αφορά τα προσωπικά σας στοιχεία.
Στις κινήσεις με πιστωτική κάρτα δεν διαφυλάσσεται καμία πληροφορία στην εταιρεία μας αφού οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσα από τον διαδικτυακό χώρο της Τράπεζας Πειραιώς.

H “Μπαταρίες Κανάλης” διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης τιμών και αφορά πάντα τις τιμές προιόντων που είναι στο κατάστημά μας και στις αποθήκες των εργοστασίων .
Σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η παράδοση του προιόντος από καιρικές συνθήκες, αδυναμίας παράδοσης από το εργοστάσιο , απεργίες κλπ. θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς για την δυνατότητα αυτή εγκαίρως για να μας δηλώσετε άν προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας ή εκτέλεση των επόμενων ημερών.

Στην εταιρεία διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης των όρων συναλλαγής.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας, για τυχόν διευκρινήσεις είμαστε στη διάθεση σας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Φ.Π.Α 24%

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ  ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΣΤΟ 210 4945916  

Οι άτοκες δόσεις ισχύουν μόνο για αγορές από την έδρα μας.

Στις αγορές με κάρτα ηλεκτρονικά σας αποστέλεται μήνυμα για την πληρωμή και αγορά του εργαλείου σας από το σύστημα μας, και επικοινωνεί το τμήμα πωλήσεων για διευκρινήσεις. Προσοχή μην γίνεται αγορά ηλεκτρονικά χωρίς ενημέρωση προς αποφυγή εξάντλησης του προιόντος που έχετε επιλέξει.

Τέλος σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας και είμαστε στην διάθεσή σας.