Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Περισσότερα

Τρόποι πληρωμής

Το ωράριο καταστήματος είναι Καθημερινά 08:30 π.μ. – 16:30 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. - 14:30 μ.μ.
Τηλέφωνο: 210.58.11.913   


Σε περίπτωση που δεν σας εξυπηρετεί η ACS Courier η τα ΕΛΤΑ courier στην αποστολή με αντικαταβολή, η επιπλέον λύση είναι όταν θα φτάσει το εργαλείο στο πρακτορείο που συνεργάζεστε να εξοφλείτε την στιγμη της παράδοσης εκεί εφ΄όσον εχετε συννενοηθεί με εμάς και το πρακτορείο που συνεργάζεστε για να το παραλαβει.

  Σε αντιθετη περιπτωση με την κατάθεση σας στις παρακάτω τράπεζες που συνεργαζόμαστε σας αποστέλουμε το προ'ι'όν με το πρακτορείο που θέλετε εσείς ή που συνεργαζόμαστε εμεις :

VIVA WALLET: GR 447010 0000000 432545 738324

KANALIS NIKOLAOS PAYMENTS

Σε μερικές περιπτώσεις ανάλογα το προ'ι'όν  η  αποστολή θα είναι χωρίς επιβάρυνση με πρακτορείο μεταφορών η με δικό μας μεταφορικό μέσο εντός Αθήνας ή με courier και ταχυδρομείο ανάλογα το δέμα φυσικά  και το βάρος  . Παντα κατόπιν συνεννόησης τηλεφωνικά με εμας . 
Το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας να σας ενημερώσει για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τις παραγγελίες και τις παραδόσεις των προιόντων μας, στο σημείο που εσείς επιλέξετε.

Σε περίπτωση επιστροφής εμπορεύματος γίνεται επιστροφή χρημάτων ύστερα απο συννενόηση,  και μόνο αντικατάσταση του προιόντος εφ' όσον είναι άθικτο ή επιλογή άλλου προιόντος.
Η αντικατάσταση θα αφορά προιόν ίσης αξίας κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Η επιστροφή θα πρέπει να αποστέλλεται το αργότερο σε 3 ημέρες από την παραλαβή του.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων και έπειτα από συνεννόηση, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε με e-mail  για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση.

Η εταιρεία μας έχει ως πρωταρχικό μέλημα να τηρεί τους όρους και τις υποχρεώσεις της προς εσάς που θα μας επισκεφθείτε στο site, με σκοπό την ενημέρωση σας και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Για τα ελαττωματικά προϊόντα η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την εταιρία μας και την αντιπροσωπεία του προιοντος .

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και θέλουμε να σας παρέχουμε σιγουριά και ασφάλεια για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε όσον αφορά τα προσωπικά σας στοιχεία.
Στις κινήσεις με πιστωτική κάρτα δεν διαφυλάσσεται καμμία πληροφορία στην εταιρεία μας αφού οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσα από τον διαδικτυακό χώρο της  Τραπεζας Πειραιώς.

H “Μπαταρίες Κανάλης” διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης τιμών και αφορά πάντα τις τιμές προιόντων που είναι στο κατάστημα μας και στις αποθήκες των εργοστασίων .
Σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η παράδοση του προιόντος από καιρικές συνθήκες , αδυναμίας παράδοσης από το εργοστάσιο , απεργίες κλπ. θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς για την δυνατότητα αυτή εγκαίρως για να μας δηλώσετε άν προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας ή εκτέλεση της επόμενης μέρας.

Στην εταιρεία διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης των όρων συναλλαγής.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας, για τυχόν διευκρινήσεις είμαστε στη διάθεση σας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ 24%

ΓΙΑ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 210.58.11.913.

Οι άτοκες δόσεις με καρτα ισχύουν μόνο για αγορές από την έδρα μας.