Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Περισσότερα

Μπαταρίες 24ΩΡΕΣ

Μπαταρίες 24ΩΡΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να στείλουμε την μπαταρία που θα επιλέξετε στην περιοχή σας. Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα για παράδοση της μπαταρίας στο χώρο σας.

 1. Παρέχεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο καθημερινά  ανεξαρτήτως αργιών η υπηρεσία “  Χρειάζεσαι άμεσα μπαταρία ; Ήρθαμε κατ'οίκον  στο τηλέφωνο 698 364 5299. Έμπειρος συνεργάτης κατευθύνεται στο σημείο που έμεινε το αυτοκίνητο και σου αλλάζει τη μπαταρία, εφόσον  βρίσκεσαι εντός του λεκανοπέδιου Αττικής.

 1. Διατίθεται δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος που μας πληροφορεί για την κατάσταση της μπαταριάς. Ειδικό Τέστερ μετράει την εσωτερική αντίσταση, και τη δύναμη που εκκινεί τη μηχανή (τα αμπέρ εκκίνησης).
 2. Ανακυκλώνουμε τις χρησιμοποιημένες Μπαταριές. Συνεργαζόμαστε μόνο με εγκεκριμένους ανακυκλωτές που έχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά για τη μεταφορά των μπαταριών που θεωρούνται επικίνδυνα απόβλητα.
 3. Σε όλα μας τα προϊόντα δίνουμε Γραπτή εγγύηση ξεχωριστά από το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής.
  Η κάρτα εγγύησης περιγράφει:
  • Την ημερομηνία που αγοράστηκε η μπαταρία.
  • Την ημερομηνία που λήγει η εγγύηση.
  • Τον τύπο, κωδικό της μπαταριάς.
  • Την μάρκα του οχήματος που τοποθετήθηκε η μπαταρία.
 4. Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές, κάθε μηνά βάζουμε ειδικές προσφορές με τιμές που σε κάποια προϊόντα μπορεί να φθίνουν κοντά στο κόστος.
 5. Επιπλέον κάνουμε ειδικές τιμές σε ανέργους και σε άτομα με ειδικές ανάγκες αρκεί να έχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά (κάρτα ενεργείας ΟΑΕΔ, Αναπηρική κάρτα)
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ New

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να στείλουμε την μπαταρία που θα επιλέξετε στην περιοχή σας. Η εταιρεία μ..

0,00€